Uncategorized

Yamaç Paraşütü ile nasıl uçabiliriz ?

Ören Yamaç paraşütü Milas Ören de bulunan Alatepe Dağ’ ından yapılmaktadır. Uçuşlar Ördost derneği tarafından organize edilmektedir. 620 metre yükseklikten kalkış yapılmakta ve havanın durumuna göre yükseklik olarak 1000 metreye kadar çıkılabilmektedir. Ortalama uçuş süresi 10-15 dakikadır. Ören yamaç paraşütü için ücretsiz transfer hizmeti sağlamaktayız. Deneyimli pilotlar eşliğinde tandem Ören yamaç paraşütü uçuşu turu için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Bizleri arayarak hem rezervasyon ve de yamaç paraşütü uçuşu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ören yamaç paraşütü

Tandem dediğimiz ikili yamaç paraşütü için deneyimli pilotlarımız tepede sizleri beklemekte ve uçuşunuz için tüm hazırlıklar tamamlanmış olacaktır. Sizler uçuş tepesine ulaştığınızda tandem pilotlarımız sizlere ufak bir brifing verecektir.

Yamaç paraşütü uçuşu öncesinde alacağınız brifingden sonra artık uçuşa hazır olacaksınız. Güvenlik ekipmanlarınız, kaskınız, harness’ iniz kuşanıldıktan sonra son kontrolleriniz yapılacaktır. Ve artık bundan sonra birkaç adım atarak gökyüzüne doğru havalanacaksınız. 620 metrelik tepemizden yamaç paraşütü atlayışı için havalandığınızda pilotumuz sizleri eşsiz manzaranın ve bu adrenalin yüklü sporun tadını çıkartmak için güvenli uçuş sağlayacaktır.

Yamaç paraşütü ile tandem uçuş turumuza başladığınızda pilotumuz aksiyon kamerası ile sizlerin fotoğraf ve videolarını çekmeye başlayacaktır. Tepeden ayrıldıktan kısa bir süre sonra uçuş güvenliği pilotumuz tarafından sağlanınca kamera ile çekimler başlayacaktır. Hatta pilotumuz gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kamerayı sizlere verecek ve sizde bu güzel manzara eşliğinde harika kareler yakalayacaksınız. Aynı zamanda yamaç paraşütü uçuşunuzun videosu da 4K kalitesinde çekilmiş olacaktır.

Bodrum Yamaç Paraşütü için Yanınızda Ne Getirmelisiniz ?

Uçuşlarımız için yanınızda getirmeniz gereken özel bir ekipman yoktur. Tercihen spor ayakkabınızın yanınızda olması yeterlidir. Bunun dışarısında uçuş güvenliği ve konforunuz için gerekli ekipmanlar bizler tarafından sizlere verilmektedir. Sizler Ören Alatepe’ de uçuş keyfini yaşamanız için herhangi bir özel ekipmana ihtiyaç yoktur.

Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz: Rezervasyon Telefonu- WhatsApp : +90 535 237 27 14

Comments are closed.